"Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...
Νίκος Μπελογιάννης

Τελευταίες Ειδήσεις

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Η ΔΕΗ ΑΕ φόρεσε την κουκούλα της, πήρε το όπλο της και το βάζει στον κρόταφο του φτωχοποιημένου ελληνικού λαού






Μετά την ψήφιση του 4ου μνημονίου από τους κυβερνητικούς γερμανοτσολιάδες, η διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ φόρεσε την κουκούλα της, πήρε το όπλο της και το βάζει στον κρόταφο του φτωχοποιημένου ελληνικού λαού.

Οι επιθετικές πράξεις, πολεμικού χαρακτήρα που επίκεινται από πλευράς της, με πρωτοπαλίκαρο τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Μανόλη Παναγιωτάκη, είναι οι εξής:
1) Λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών 2,2 δις (όμως με τα 800 εκατομ. διακανονισμένα) η διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ θα διενεργήσει διεθνή διαγωνισμό, μέσω του οποίου θα βρει την καλύτερη εισπρακτική εταιρεία, που θα εφαρμόσει τις κατάλληλες μαφιόζικες τεχνικές προκειμένου να ξετινάξει τους φτωχοποιημένους οφειλέτες.
Η εισπρακτική αυτή, θα τσεπώσει για το θεάρεστο έργο της 12 εκατομμύρια ευρώ (!!!!!)
2) Η ΔΕΗ ΑΕ θα προχωρήσει σε ακόμη πιο επιθετικές αποκοπές ρεύματος προς τους οφειλέτες. 
Αυτό ξεκίνησε ήδη και το διαπιστώσαμε χθες, ημέρα Κυριακή, όπου έκοψε το ρεύμα σε οικογένεια με κοινωνικό τιμολόγιο και πατέρα σακχαροδιαβητικό με νεφρική ανεπάρκεια-αιμοκαθάρσεις-διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια-3 εγκεφαλικά.
Στην οικογένεια αυτή σπεύσαμε ως Κίνημα Δεν Πληρώνω να επανασυνδέσουμε το ρεύμα την ίδια στιγμή.
3) Η ΔΕΗ ΑΕ θα τιτλοποιήσει τις οφειλές του φτωχοποιημένου ελληνικού λαού (θα τις κάνει ομόλογα) και θα τις ξεπουλήσει για ψίχουλα σε μεγάλα διεθνή αρπακτικά funds (ήδη Merrill Lynch, HSBC και Deutsche Bank έχουν δηλώσει ενδιαφέρον).
Όπως το Κίνημα Δεν Πληρώνω είχε ήδη προειδοποιήσει, τα χιλιάδες ΕΞΩΔΙΚΑ που έχει αποστείλει η ΔΕΗ ΑΕ σε οφειλέτες αποτελούσαν την απαρχή ενός πογκρόμ επικείμενων αναγκαστικών εκτελέσεων που θα διενεργήσουν τα funds τα οποία θα αγοράσουν τις οφειλές για ένα κομμάτι ψωμί και θα τις διεκδικήσουν εξ ολοκλήρου.
Έτσι οι κατασχέσεις, οι πλειστηριασμοί και οι εξώσεις με διαδικασίες εξπρές θα είναι το επόμενο στάδιο για τα ελληνικά νοικοκυριά (πλέον με το νέο σύστημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών όλα αυτά θα λαμβάνουν χώρα μαζικότατα και τάχιστα).
Σημείωση: Εδώ να αναφέρουμε ότι τα έσοδα της ΔΕΗ ΑΕ θα είναι τα ψίχουλα που θα εισπράξει από τα funds (ίσως και 5-10% της ονομαστικής αξίας του συνολικού χρέους, δηλαδή 100 εκατομμύρια ευρώ περίπου)
Η ΔΕΗ ΑΕ και οι Συριζανέλ θα μπορούσαν αν ήθελαν, κατά περίπτωση και με κοινωνικά κριτήρια να "κουρέψουν" ή να διαγράψουν τις οφειλές των ευπαθών και φτωχών συμπολιτών μας με αποδεδειγμένη αδυναμία και να ρυθμίσουν σε πολύ μικρές μηνιαίες δόσεις το υπόλοιπο των "κουρεμένων" χρεών. 
Όμως το σχέδιο είναι άλλο...
Τσίπρας, Καμμένος, Σταθάκης, Παναγιωτάκης και όλη η συμμορία καθώς και η ξεπουλημένη διοίκηση της ΓΕΝΟΠ με κύριο υπεύθυνο τον εμετικό Αδαμίδη, θα λογοδοτήσουν στον Ελληνικό Λαό για το κοινωνικό έγκλημα που ετοιμάζονται να διαπράξουν.
Θα μας βρείτε μπροστά σας! Να είστε βέβαιοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου