"Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...
Νίκος Μπελογιάννης

Τελευταίες Ειδήσεις

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Ηλικιωμένος ζει στην παραλία κάτω από μια βάρκα...

Δήμος ΚορωπίουΜια απίστευτη ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα το notioanatolika.gr. Η μοίρα έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο σε έναν υπερήλικα ο οποίος στεγάζει τις τελευταίες μέρες της ζωής του κάτω από μια βάρκα.
Μπροστά στο αδιέξοδο της ανέχειας, ο ηλικιωμένος έχει εγκατασταθεί σε παραλία του Κορωπίου και σε μια παλιά βάρκα έστησε ένα καταφύγιο για να προφυλάσσεται όσο είναι δυνατόν από τον καιρό! Μαζί του είχε και μια σκυλίτσα την οποία ανέλαβαν να στειρώσουν φιλόζωοι. Το ζώο για πολλοστή φορά ήταν έγκυος μιας και ο ιδιοκτήτης της δεν μπορούσε να την προφυλάξει.
Ο ίδιος ο ηλικιωμένος δέχεται τα χτυπήματα της ζωής χωρίς να διαμαρτύρεται, περήφανος. Η μόνη βοήθεια που πιθανόν να δεχθεί είναι κάποια είδη πρώτης ανάγκης και τροφές κατά προτίμηση κονσέρβες.
Όσοι μπορούν να βοηθήσουν, ας επικοινωνήσουν στο facebook με την Evi V Hatzidaki_____________________

http://notioanatolika.gr/index.php/thema/2496-koropi-ilikiomenos-zei-stin-paralia
- από το: http://anatolikiattikinews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου