"Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...
Νίκος Μπελογιάννης

Τελευταίες Ειδήσεις

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ΜΜΕ καλλιεργούν κλίμα για την επιστράτευση των εκπαιδευτικών(Βίντεο)


Κι ενώ το μπλοκ των εκπαιδευτικών σήμερα κατά της πορεία που έγινε στην ΔΕΘ ήταν εντυπωσιακό με κύριο σύνθημα να δεσπόζει:«Και μια και δυο και δέκα εβδομάδες, εμείς θα απεργούμε μέχρι το 3.000», η κυβέρνηση άρχισε να δημιουργεί ήδη κλίμα για την επιστράτευση των εκπαιδευτικών.
Μετά το κυβερνητικό φερέφωνο που ακούσαμε χτες στο Mega, ήταν η σειρά του Σκάι σήμερα που με στημένο ρεπορτάζ με έμφαση στην «αγωνία μαθητών και γονιών», «να μην βάζουμε στο μέσον τους αγώνες μας τα παιδιά …. να μην θίγονται οι άλλες κοινωνικές τάξεις … την πληρώνουν τα παιδιά», προστέθηκε στην συγχορδία για να καλλιεργήσει επικοινωνιακά το να γίνει αποδεκτή μια ακόμα αυταρχική κυβερνητική ενέργεια.

Το ρεπορτάζ του Σκάι απ’ την μια προσπάθησε να δημιουργήσει απεργοσπαστικό κλίμα στους εκπαιδευτικούς που πρόσκεινται στην κυβερνητική παράταξη και απ’ την άλλη ξανανοίγει το θέμα της πολιτικής επιστράτευσης των εκπαιδευτικών με την συνηθισμένη καραμέλα ότι «το θέμα ακουμπάει την κοινωνία» μπλα μπλα …

Εχουν υπάρξει και κάποιες κατηγορηματικές δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Κων. Αρβανιτόπουλουότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται θα προχωρήσει σε πολιτική επιστράτευση των εκπαιδευτικών … αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου