"Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...
Νίκος Μπελογιάννης

Τελευταίες Ειδήσεις

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

Μαύρη εργασία στη μαϊμού δημόσια ραδιοτηλεόραση

Μαύρη εργασία με συνταξιούχους δημοσιογράφους και τεχνικούς στη μαϊμού δημόσια ραδιοτηλεόραση

Ο Παντελής ΚαψήςΟ Παντελής Καψής
“ Στη “μεταβατική”, πλην όμως νομικά ανυπόστατη, Δημόσια Τηλεόραση (Δ.Τ.), ήδη εργάζονται χωρίς συμβάσεις εργασίας, ανασφάλιστοι, διάφοροι τύποι, μεταξύ των οποίων και δύο, τουλάχιστον, δημοσιογράφοι. ”
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013 14:44
Στο ισόγειο του κτηρίου της Γενικής Γραμματείας Τύπου (δίπλα στο Πάντειο) απ’ όπου βγαίνει το σήμα της “μεταβατικής”, πλην όμως νομικά ανυπόστατης, Δημόσιας Τηλεόρασης (Δ.Τ.), ήδη εργάζονται, χωρίς συμβάσεις εργασίας, ανασφάλιστοι, διάφοροι τύποι, μεταξύ των οποίων και δύο, τουλάχιστον, δημοσιογράφοι.

Οι κύριοι Νίκος Αντωνιάδης (συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενος της ΕΡΤ) και Νίκος Τσώνης (επίσης εργαζόμενος της ΕΡΤ) “καλύπτουν” το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Μόσχας, από το “μαγαζί” των Κεδίκογλου-Καψή.

Η Επιθεώρηση Εργασίας (ΣΕΠΕ) -μετά από παρέμβαση των σωματείων και των Ασφαλιστικών Ταμείων- πρόκειται να πραγματοποιήσει τους σχετικούς ελέγχους ώστε να διαπιστωθεί η “μαύρη εργασία” και να καταλογιστούν οι ευθύνες του κ. Γκίκα Μάναλη και των λοιπών πρωταγωνιστών του “μαύρου” στην ΕΡΤ.

Τι 'χες Γιάννη, τι ΄χα πάντα..

Αποστομωτική ήταν η εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΕΡΤ, Μάχη Νικολάρα, όταν, έχοντας “απέναντι” τον Παντελή Καψή (πρωινό ΑΝΤ-1), τόνισε πως παρά το γεγονός πως η ΕΡΤ λοιδορήθηκε από πολλούς και κατηγορήθηκε για αδιαφάνεια, το ίδιο καθεστώς αδιαφάνειας που οι εργαζόμενοι είχαν καταγγείλει προ πολλού, ισχύει και στον μεταβατικό φορέα.

Ο διάλογος φούντωσε περισσότερο, όταν ο Καψής συνέδεσε τους εργαζομένους της ΕΡΤ με το ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: Συσπείρωση Δημοσιογράφων

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου